Over het abonnement

Een abonnement voor Kaspersky VPN is de aankoop van het recht om het programma te gebruiken volgens specifieke parameters (bijvoorbeeld de verval datum van het abonnement, het aantal apparaten). Je kunt een abonnement op Kaspersky VPN bestellen bij een serviceaanbieder (bijvoorbeeld via Google Play of de App Store).

Je kunt je abonnement beheren via de pagina van je persoonlijke account op de website van de serviceaanbieder (bijvoorbeeld via je Apple-account of Google-account).

Voordat je een abonnement koopt, kun je de onbeperkte versie van Kaspersky VPN kosteloos uitproberen. Het proefabonnement van Kaspersky VPN kun je tijdens een korte proefperiode gebruiken. Wanneer de proefperiode is afgelopen, wordt een abonnement in rekening gebracht. Als je Kaspersky VPN niet wilt gebruiken, moet je het abonnement handmatig opzeggen voordat de proefperiode is afgelopen.

Een abonnement kan automatisch of handmatig worden verlengd. Een abonnement met automatische verlenging wordt verlengd op het einde van elke abonnementsperiode totdat je het opzegt. Een abonnement met handmatige verlenging moet worden verlengd op het einde van elke abonnementsperiode. Wanneer je abonnement voor Kaspersky VPN is verlopen, krijg je mogelijk een respijtperiode. Tijdens deze periode kun je het programma blijven gebruiken zonder beperkingen. Als je tegen het einde van de respijtperiode het abonnement niet hebt verlengd, schakelt het programma over naar de gratis versie. In het geval dat je opnieuw wilt overschakelen naar de onbeperkte versie, moet je een nieuw abonnement kopen.

Opmerking: De beschikbaarheid van de gratis versie is afhankelijk van uw regio.

Belangrijk: als je een abonnement voor Kaspersky VPN bestelt, worden je andere abonnementen die je kunt gebruiken voor Kaspersky KPN niet opgezegd. Voorkom meerkosten door ervoor te zorgen dat je de automatische verlenging van overbodige abonnementen hebt geannuleerd of uitgeschakeld.

Een abonnement voor Kaspersky VPN opzeggen of overschakelen naar handmatige verlenging:

1. Ga naar de pagina van je persoonlijke account op de website van de serviceaanbieder.
  2. Controleer of er actieve abonnementen zijn die je voor Kaspersky VPN kunt gebruiken.
  3. Zeg overbodige abonnementen op of schakel de automatische verlenging van die abonnementen op.